AARKE KARBONATOR 3 – APARAT ZA SODA-VODU – sjajni krom

1,280.00 kn1,428.00 kn

AARKE aparat za gaziranje vode dolazi u svom elegantnom, minimalističkom izdanju, a napravljen je od vrhunskih materijala s visokokvalitetnim sigurnosnim ventilima te će svojim izgledom ukrašavati vaš kuhinjski pult još godinama.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Obriši
  

Zaboravite klasične, plastične aparate za soda-vodu i uživajte u pripremi pjenušavih pića i koktela s AARKE karbonatorom!
AARKE aparat za gaziranje vode dolazi u svom elegantnom, minimalističkom izdanju, a napravljen je od vrhunskih materijala s visokokvalitetnim sigurnosnim ventilima te će svojim izgledom ukrašavati vaš kuhinjski pult još godinama.

Treća generacija AARKE karbonatora ima unaprijeđeni sustav unutarnjih sigurnosnih ventila i novu preciznu mlaznicu od nehrđajućeg čelika obrađenu CNC-om. Cijeli uređaj napravljen je od sjajnog, nehrđajućeg čelika te dolazi sa BPA free PET bocom za vodu i posudom za prikupljanje vode pri kapanju – i sve to naravno bez žica, jer ovom moćnom aparatu struja nije potrebna!

Način upotrebe:
Napunite bocu svježom, čistom vodom do linije za punjenje i pričvrstite je na postolje karbonatora. Poluga je mjesto gdje čarolija počinje i završava – samo pritisnite i držite dok ne začujete zujanje, a zatim otpustite i odvrnite bocu sa stroja i voilà: oslobađanjem pritiska iz boce vaša je voda gazirana i tako puna mjehurića, spremna za korištenje u pripremi raznih pjenušavih, osvježavajućih pića i koktela.

*Napomena: Boca sa plinom (CO2) nije uključena

Tehničke specifikacije:
Dimenzije: 414 mm x 153 mm x 258 mm
Težina: 1680 g
Zapremina boce: 800 ml do označene linije za punjenje
AARKE karbonator dolazi u raznim bojama: boja sjajnog čelika, boja bakra, mat crna, bijela, zlatna, krom crna, boja pijeska

Kompatibilnost:
AARKE karbonator je kompatibilan s bocama ugljičnog dioksida (CO2) proizvođača poput Sodastream, AGA, Linde i ostalih standardnih plinskih boca odobrenih za upotrebu kod proizvodnje gazirane vode, osim u Australiji i na Novom Zelandu (gdje su proizvodi Aarke dostupni samo u lokalnim maloprodajama).
CO2 plinski cilindar: 60 L, 60 mm, 425 g

Upit o proizvodu: AARKE KARBONATOR 3 – APARAT ZA SODA-VODU - sjajni krom

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.