ARK JOURNAL VOL. 5

154.00 kn

Ovo izdanje predstavlja neke od dizajnerskih komada sa platforme Eye of Collector te proizvode iz ponude Nordic Designa.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Dolazi s 4 različite naslovnice

Priroda i njena kreativna snaga oduvijek su bili izvor inspiracije i motiva u umjetnosti, arhitekturi i dizajnu. U Skandinaviji je, zbog oštrih prelazaka između godišnjih doba, ta svijest o prirodi i obrascima koji se ponavljaju dodatno izražena.

U svom 5. izdanju Ark Journal istražuje odnos između svijeta prirode i umjetnosti, arhitekture i dizajna. Kroz intervjue s nekima od vodećih ljudi u tim područjima, kao što je modna dizajnerica Simone Rocha, možete upoznati njihove osobne stavove o čaroliji prožimanja između ljudi, predmeta i prirode.

U posebnom prilogu predstavljen je dom Donalda Judda u Marfi (Texas) kao živo svjedočanstvo umjetnikove vizionarske filozofije o umjetnosti i arhitekture.

Također, ovo izdanje prati Hélène Binet, jednu od vodećih arhitektonskih fotografkinja u svijetu, na njezinom osobnom putovanju u Kinu te upoznaje čitatelje sa predivnim krajobrazima Terre Ignote kroz kemigrame poznatog arhitektonskog fotografa Åke Eson Lindmana.

Ark Journal posjetio je u švedskom arhipelagu bračni par Christiana i Ruxandru Halleröd koji su svoj dom sagradili usred stoljetne šume. Još jedna priča koja nadahnjuje je i ona o umjetnici Kirstine Roepstorff koja je, napustivši urbani Berlin u kojem je živjela i radila 15 godina, pronašla mir i zadovoljstvo u životu na selu u Danskoj.

Od potkrovlja u Tribeci (New York) do klasičnog stana u Copenhagenu i rustikalne talijanske palače, Ark Journal predstavlja životne prostore koji svojim umjetničkim i svevremenskim dizajnom demonstriraju senzibilitet prema prirodi čime će vas potaknuti na razmišljanje i dodatno nadahnuti.

Ovo izdanje predstavlja neke od dizajnerskih komada sa platforme Eye of Collector te proizvode iz ponude Nordic Designa koje karakteriziraju prirodni materijali i ručni rad.

Podaci o proizvodu: Meki uvez

Jezik: Engleski

Upit o proizvodu: ARK JOURNAL VOL. 5

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.