ARK JOURNAL VOL. 7

20.44  (154.01 kn)

U svom 7. izdanju Ark Journal istražuje međudjelovanje arhitekture, dizajna i umjetnosti tijekom vremena te promatra povijest kao stalni izvor inspiracije kod rađanja novih ideja.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Nema na zalihi

Isti broj 4 različite naslovnice

U svom 7. izdanju Ark Journal istražuje međudjelovanje arhitekture, dizajna i umjetnosti tijekom vremena te promatra povijest kao stalni izvor inspiracije kod rađanja novih ideja.

Tako su u ovom izdanju predstavljeni detaljni osvrti na djela nekih od najvećih majstora arhitekture poput ranih djela Franka O. Gehryja, kanadsko-američkog arhitekta poznatog po svom postmodernističkom dizajnu te skromne kuće industrijskog dizajnera Marcela Breuera koja, za svoje najnovije vlasnike, ne predstavlja samo dom već daje i zanimljivu životnu lekciju o tome kako kvalitetno i dobro živjeti.
Također, u ovome broju belgijski arhitekt Glenn Sestig diskretno „redizajnira“ radikalno, betonsko remek-djelo flamanskog kolege Ivana Van Mosseveldea, dok kolekcionar i dizajner interijera Frederick Hooft avangardnu vilu iz 1960-ih jednostavno ostavlja onakvom kakvu ju je pronašao.
Ark Journal u ovom broju posjećuje i minimalističku skandinavsku kuću smještenu u neukroćenom obalnom krajoliku te osamljenu nordijsku vilu koju obavija priroda.

Uz ostalo, ovo izdanje u fokus stavlja nasljeđe majstorske izrade umjetničkih djela, s posebnim osvrtom na latinoameričke predstavnike koji koriste materijale koji su se nekad koristili, te je tim povodom ekipa iz Ark Journala posjetila ESRAWE Studio sa sjedištem u Mexico Cityju kao i online platformu za suvremenu umjetnost i dizajn – Unno Gallery.

Posebni prilog posvećen je poljskom dizajneru i umjetniku Marcinu Rusaku i njegovoj „preradi“ povijesti, prirode i umjetničkog rada.

U dijelu posvećenom životnim i aktualnim primjerima ovo izdanje zavirilo je u dom jednog kipara gdje pronalazi razne primjere dizajna od arhaičnog do avangardnog te se prošetalo zadivljujućim paviljonom uz more Arnea Jacobsena, poznatog danskog arhitekta i dizajnera namještaja.

Tehnički podaci
Meki uvez, 240 stranica, engleski jezik

Upit o proizvodu: ARK JOURNAL VOL. 7

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.