AVIATOR NOVČANIK ZA KARTICE

372.00 kn

Minimalistički Aviator novčanik napravljen je od aluminija ili karbonskih vlakana što ga u oba slučaja čini izuzetno laganim i – tankim.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Obriši
  

Savršen izbor za sve ljubitelje minimalističkog dizajna i one koji su u stalnoj potrazi za nečim originalnim i posebnim- a ovaj novčanik svojim karakteristikama i uglađenim dizajnom to uistinu jest. Osim sofisticiranog izgleda ima i doživotnu garanciju.
Zahvaljujući unikatnoj tehnici obrade koju primjenjuju samo dva proizvođača u svijetu, površina AVIATOR novčanika otporna je na ogrebotine.

Elastična pričvrsnica za novčanice
AVIATOR novčanik dolazi s elastičnom trakom koja se može dodatno nadograditi umetanjem kopče za novčanice. Pričvrsnica za novčanice daje dodatnu notu profinjenosti cjelokupnom izgledu a također i olakšava rukovanje novčanicama.

Prilagodljiva unutrašnjost
Jedna od najoriginalnijih karakteristika ovog novčanika je njegova podesiva unutrašnjost zahvaljujući elastičnoj traci koja je povezana na okvir od nehrđajućeg čelika a čija se rastezljivost može podesiti pomoću malog odvijača koji dolazi smješten u okvir. Čvrsta, ali fleksibilna traka drži sve u novčaniku povezano i omogućuje vam da sa sobom nosite i do 20 kartica.

RFID-ZAŠTITA
Elegancija, otpornost i trajnost – to je ono što ovaj njemački precizno izrađeni novčanik okuplja u jednom. Osim svega toga, zahvaljujući ugrađenim anti-magnetskim komponentama osigurava i blokiranje RFID-a te su tako podaci o plaćanju i identifikaciji s ovim novčanikom zaštićeni od digitalnih krađa.

KARAKTERISTIKE:
Brzo i jednostavno otvaranje
RFID zaštita
Podesiva elastična traka za nošenje 1 do 20 kartica
Individualna organizacija zahvaljujući dijelovima koji se po želji mogu umetnuti ili izvaditi

Opcionalno: Odjeljak za kovanice, pričvrsnica za papirnate novčanice
Uključen Torx odvijač i poklon kutija
Doživotna garancija na sva aluminijska i ugljična vlakna te titanij

Upit o proizvodu: AVIATOR NOVČANIK ZA KARTICE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorije: , ,
  Ažuriranje…