BOOKNITURE – STOLAC U OBLIKU KNJIGE

73.00  (550.02 kn)

BOOKNITURE možete koristiti na razne načine: može poslužiti kao stolica, stolić, tabure, noćni ormarić, podložak za računalo na radnom stolu.

Moguće brendiranje na jastučiću. Prema upitu.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

BOOKNITURE možete koristiti na razne načine: može poslužiti kao stolica, stolić, tabure, noćni ormarić, podložak za računalo na radnom stolu…Stavite dasku na jedan ili više BOOKNITUREa i imate klupu…položite dva ili više BOOKNITUREa jedan na drugi i dobit ćete policu – mogućnosti slaganja BOOKNITURE namještaja su beskonačne koliko je bezgranična vaša mašta!

Izdržljivost
BOOKNITURE namještaj zahvaljujući svojoj kompaktnoj Origami strukturi ima sposobnost izdržati ekstremne težine. Ono što je sjajno je što ga pomičete i selite kao da pomičete i prenosite knjigu!
U samo jednom potezu ovo čudo se iz oblika knjige pretvara u komad višenamjenskog namještaja.

Bilo gdje i bilo kad
Uz BOOKNITURE svako će mjesto postati najbolje mjesto za okupljanje!

Način izrade
Svaki BOOKNITURE izrađen je ručno, metodom koja se koristi kod ručnog uvezivanja knjiga.
BOOKNITURE je vrlo lagan i prenosiv – samo ga presavite u prvotni oblik knjige i možete ga ponijeti sa sobom gdje god želite! BOOKNITURE vam omogućava da se sjednete gdje god poželite i uživate u udobnosti ovog stilom i formom, jedinstvenog namještaja.

Priča o BOOKNITURE
BOOKNITURE je nastao, a gdje drugdje ako ne u jednom od najgušće naseljenih gradova gdje je životni i radni prostor izuzetno ograničen, gdje se doslovce mora iskoristiti svaki centimetar prostora.
Prije nekoliko godina, dok je bio na sajmu namještaja, Mike Mak vidio je uzorak kartonske ploče koja strukturom podsjeća na saće i ostao zapanjen njezinom izdržljivošću i nosivošću. Ta se struktura često koristi u industriji namještaja kod izrade kompozitnih ploča za police i stolove. Tada je Mike Mak uzeo taj uzorak i stavio ga na svoju policu s knjigama…kao ukras. Kao i svi, Mike je volio pozivati prijatelje na druženje u svoj dom, no uvijek je bio problem sa nedostatkom prostora za okupljanje većeg broja ljudi – i uvijek su na kraju završili sjedeći na podu. U tom trenutku rodila se ideja: kako bi bilo kad bi postojalo nešto nalik stolici što kad se ne bi koristilo ne bi zauzimalo mjesta? Jednoga mu je dana pogled pao na onaj uzorak na polici s knjigama i nova ideja je rođena: BOOKNITURE!

Dimenzije sklopljenog BOOKNITURa (oblik knjige):          33 cm x 18 cm x 4 cm
Dimenzije rastvorenog BOOKNITURa:                             promjer 36 cm x visina 33 cm
Težina:             1.5 kg
Materijal:          Papir USA Kraft
Nosivost:          1000kg

Modeli:
Zelena edicija
Crna edicija
Crna koža edicija
Cementno siva edicija

Promjer:  30 cm, debljina: 1 cm

Upit o proizvodu: BOOKNITURE - STOLAC U OBLIKU KNJIGE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.