CLAY KNJIGA O LONČARSTVU

237.00 kn

Časopis Clay istražuje i predstavlja bogatstvo kreativnih uradaka više od pedesetak vrhunskih lončarskih studija iz cijelog svijeta.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Lončarstvo se ponovno vraća u modu u velikom stilu i bilježi zanimanje i popularnost kakvo nije imalo od 1970-ih. Posebno je zanimljivo što se ta renesansa događa u ovo izrazito digitalno doba kao svojevrstan antipod gdje svakim danom raste broj ljubitelja ručne i unikatne izrade predmeta od gline čije su sitne nesavršenosti, ostavljeni tragovi njihovih stvaratelja – upravo to što osvaja! A upravo keramika može tu autentičnost „zabilježiti“ na način na koji niti jedan drugi medij ne može.

Od ukrasnih do skulpturalnih, no ipak prilično funkcionalnih djela koja pomiču granice materijala, časopis Clay istražuje i predstavlja bogatstvo kreativnih uradaka više od pedesetak vrhunskih lončarskih studija iz cijelog svijeta. S obzirom na predstavljenu eksploziju nove generacije umjetnika koji rade u glini, časopis Clay većim djelom u svom fokusu nije usmjeren na galerijski pregled radova već usmjerava pogled na ono što se događa „iza kulisa“, iza vidljivoga, u samom procesu izrade radova ove eklektične ponude malih lončarskih studija širom svijeta.

Specifikacije:
Težina 1,15 kg
Uvez Tvrdi
Dimenzije: 20 x 28 cm

Upit o proizvodu: CLAY KNJIGA O LONČARSTVU

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.