ANOTHER ME 30-DNEVNI IZAZOV ZA DIGITALNI DETOKS

78.00 kn (10.35 €)

Ovaj 30-dnevni izazov za digitalni detoks predlaže mnoštvo aktivnosti za svaki pojedini dan pomoću kojih ćete postaviti zdravu granicu u korištenju digitalnih uređaja i sadržaja.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Dostupno uz narudžbu

  

Povezanost s digitalnim uređajima i digitalnim okruženjem dio je naše svakodnevice.
Međutim, iako digitalizacija ima svoje prednosti i ostavlja čovjeku više vremena za neke druge aktivnosti, danas je stvar dovedena do apsurda jer je čovjek iz stanja tehnološke povezanosti došao u fazu ovisnosti o tehnološkim gadgetima i sadržajima!
Baš kao što sve što se konzumira u prekomjernim količinama počinje više štetiti nego što koristiti– tako i današnja neodvojivost od digitalnog dovodi do velikih količina stresa te ponašanja koja mogu dovesti do fizičkih, psihičkih i društvenih tegoba.
Zato je danas pa čak i nužno, s vremena na vrijeme, očistiti svoj organizam i život od digitalnog i opet povratiti mir u svoj realni, stvarni život.
Ovaj 30-dnevni izazov za digitalni detoks predlaže mnoštvo aktivnosti za svaki pojedini dan pomoću kojih ćete postaviti zdravu granicu u korištenju digitalnih uređaja i sadržaja.
Za što manje vremena provedenog pred ekranom i za što bolji osjećaj na kraju dana – izvucite dnevnu karticu i započnite izazov!
Svaki listić na prednjoj strani opisuje preporučenu aktivnost i savjet, dok su dodatne informacije o njihovim pogodnostima napisane na poleđini.

· Jezik: Engleski

· Materijal: Papir

· Dimenzije: 8,3 cm x 8,3 cm x 20 cm

Upit o proizvodu: ANOTHER ME 30-DNEVNI IZAZOV ZA DIGITALNI DETOKS

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.