DON’T EAT THE YELLOW SNOW – KNJIGA

26.28  (198.01 kn)

Savjet za teška vremena u kojima nas okružuju sve same ružne vijesti i kada nas preplavljuju osjećaji tuge i očaja jest: potražiti utjehu i radost u glazbi i stihovima!
Općenito je problem sa savjetima u tome što ih se često ne prihvaća. No, ovaj biste stvarno i mogli!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Dostupno uz narudžbu

  

DON’T EAT THE YELLOW SNOW zbirka je raznih mudrih savjeta i zasigurno će svojim sadržajem iznenaditi mnoge koji možda nisu bili svjesni težine riječi u stihovima pop pjesama!
Čitatelji tako mogu pronaći naslove poznatih pjesama (koje je dizajner oslikao rukom) te pamtljiv i upečatljiv citat iz stihova pjesama, kao i indeksne informacije o izvođaču/izvođačima.

Savjet za teška vremena u kojima nas okružuju sve same ružne vijesti i kada nas preplavljuju osjećaji tuge i očaja jest: potražiti utjehu i radost u glazbi i stihovima!
Općenito je problem sa savjetima u tome što ih se često ne prihvaća. No, ovaj biste stvarno i mogli!
Jer DON’T EAT THE YELLOW SNOW nudi „terapiju“ koja se sastoji od slušanja glazbe i mudrih stihova poznatih pop skladbi, koji će vas inspirirati i osnažiti te vas provesti i izvesti iz teških situacija u ovim bremenitim vremenima – kroz opuštanje, pjevušenje i lagano ljuljanje u ritmu. A uvijek možete i zaplesati! I pustiti suze…
Ova knjiga predstavlja zbirku poznatih pop hitova, čak njih 250, čije stihove i note vrijedi poslušati u trenucima kada vam je teško. Kako su u njoj predstavljene pjesme svih popularnih glazbenih stilova u posljednjih pedesetak godina – od rocka do folka, preko punka do hip hopa, tako je i ova knjiga savršen poklon za ljubitelje glazbe svih dobnih skupina.

Tako će na primjer, riječi iz pjesme „Let it be“ u raznim životnim situacijama zazvučati prikladno, kao mudri savjet, iako je tekst Beatlesa izvorno bio inspiriran poteškoćama u njihovim međusobnim odnosima. Riječi ove pjesme su toliko univerzalne da su i učinile “Let It Be” jednom od najboljih pop pjesama svih vremena!

Evo još par primjera pop pjesama čiji su stihovi nadrasli samu pjesmu i postali mudre izreke i savjeti, primjenjivi u svakodnevnim životnim izazovima:

· “You can’t always get what you want“,The Rolling Stones

· “If You Love Somebody Set Them Free” Sting

· “ Don’t worry, be happy” od Bobby McFerrin

· “Always Look on the Bright Side of Life” Eric Idle

Tehnički podaci:
Meki uvez
Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 13 cm x 2,7 cm x 18 cm
512 stranica

Upit o proizvodu: DON’T EAT THE YELLOW SNOW - KNJIGA

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.