FOTO ALBUM – LIFE IN HARMONY/ ŽIVOT U HARMONIJI, (vel. L)

31.72  (238.99 kn)

PRINTSWORK foto albumi svojim izgledom nalikuju kakvoj otmjenoj knjizi, podsjetnik na dobra vremena koja ste proživjeli na dohvat vam je ruke

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Dostupno uz narudžbu

  

Svrha fotografija nije da budu spremljene u albumu negdje na dnu ladice, već da svakodnevno podsjećaju na nezaboravno proživljene trenutke u životu. Zahvaljujući novoj generaciji PRINTSWORK foto albuma koji svojim izgledom nalikuju kakvoj otmjenoj knjizi, podsjetnik na dobra vremena koja ste proživjeli na dohvat vam je ruke – smješten na stoliću uz fotelju ili na polici sa knjigama!

Album je obložen tekstilom i s unutarnje i vanjske strane te zahvaljujući svojim dimenzijama omogućuje da na svakoj stranici stanu i po dvije 10 cm x 15 cm fotografije uz dovoljno prostora za pisanje oko njih. Razvijene fotografije zalijepite u album pomoću obostranih naljepnica ili ljepljivih trokutića/uglova za fotografije.

Album sadrži 30 stranica crnog visokokvalitetnog acid-free foto papira što znači da se s vremenom stranice neće raspasti ili požutiti. Zahvaljujući mogućnosti da jednostavno umetnete dodatne listove u svoj omiljeni foto album uživajte u fotografiranju bez ograničenja i krenite s ispunjavanjem stranica albuma bez straha da neće stati sve fotografije!

Veličina stranice: 21 cm x 28 cm

 

Upit o proizvodu: FOTO ALBUM – LIFE IN HARMONY/ ŽIVOT U HARMONIJI, (vel. L)

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.