HOW TO EAT YOUR CHRISTMAS TREE

18.85  (142.03 kn)

Uz recepte za pripremu zimnice, raznih gozbi, slatkih poslastica i pića, naučit ćete kako produžiti život svog omiljenog božićnog drvca.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Jelke i borovi u zimsko su doba pravi simboli slavlja svjetla i životne snage. Jer, zadivljujuće je kako odolijevaju ekstremnim uvjetima – od niskih temperatura, vjetrova, snjegova…Međutim, kako prođe vrijeme blagdanske idile, ova najdraža crnogorična drvca nerijetko se viđaju odbačena na cesti, sa suhim granjem koje izvire iz kanti za smeće…
KAKO (PO)JESTI SVOJE BOŽIĆNO DRVO je knjiga inovativnih recepata koja istražuje načine pripreme neopjevanih, a jestivih šumskih heroja poput božićnih drvca i sličnih im zimzelenih prijatelja.
Uz recepte za pripremu zimnice, raznih gozbi, slatkih poslastica i pića, naučit ćete kako produžiti život svog omiljenog božićnog drvca i kako ga pretvoriti u slatke užitke u kojima ćete, pa onda tako i u njemu, uživati tijekom cijele godine.

Od jednostavnih ideja kao što je dodavanje borovih iglica kod pripreme okrepljujućeg čaja od bora, do izrade raskošnih i dekadentnih namaza poput namaza od lososa, KAKO (PO)JESTI SVOJE BOŽIĆNO DRVO osvježavajuća je i inovativna kuharica koja potiče na osvještavanje i razmišljanje o problemu bacanja hrane te koja podučava kako pojedinac i društvo mogu biti štedljiviji u korištenju prirodnih resursa, pogotovo danas kada je više nego ikada jasna uzročno-posljedična veza čovjekovog negativnog djelovanja na prirodu i njezinog odgovora u vidu silovitih klimatskih promjena.

Tehnički podaci
Dimenzije: 15 cm × 21 cm
Tvrdi uvez

Upit o proizvodu: HOW TO EAT YOUR CHRISTMAS TREE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.