KARTICE SA YOGA POLOŽAJIMA (ASANAMA)

23.36  (176.01 kn)

Komplet kartica s joga položajima (asanama) dolazi s knjižicom s 25 joga vježbi te uputama kako koristiti kartice za osmišljavanje vlastitog sata joge čime imate mogućnost kreirati i razvijati svoju joga praksu – samostalno, prema vlastitim potrebama i kod kuće!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Ovaj zadivljujući komplet dojmljivo dizajniranih kartica sa 50 joga položaja (asana) i 25 pripadajućih tematskih vježbi pomoći će vam da, uz vježbanje mira i strpljenja, riješite svoje tegobe i poboljšate svoju svakodnevnu joga praksu.
Od opuštanja prije spavanja, do istezanja prije trčanja ili vježbi za podizanje raspoloženja za vrijeme pauze za ručak, ove kartice pojašnjavaju korak po korak, svaki položaj i vježbu, počevši od jednostavnih položaja koji se onda, s vremenom, nadograđuju u složenije.
Baš iz tog razloga ove su kartice savršen izbor za sve ljubitelje joge – od početnika do već uhodanih vježbača koji žele napredovati i poboljšati svoju joga praksu.

Odaberite vježbu koja odgovara vašem raspoloženju i potrebama te položite karte ispred svoje prostirke i jednostavno slijedite upute za izvođenje vježbi i joga položaja (asana).

Odaberite iz niza kratkih, ali korisnih, treninga za:

· Ukočenost kukova, bol u leđima, ukočenost vrata i ramena

· Jačanje snage gornjeg dijela tijela

· Razvijanje fleksibilnosti

· Dubok san

· Ravnoteža čakri

· Jutarnje energiziranje tijela i organizma

· Jogu u krevetu i stolici za uzemljenje i unutarnji mir

… i još puno njih!

S uključenim objašnjenjima za napredne varijacije svakog položaja, na koje možete prijeći kako vaša praksa bude napredovala, te izmjenama koje će vam pomoći prilagoditi svaki položaj jedinstvenim potrebama vašeg tijela, isprobajte među mnogima:

· Položaj djeteta

· Ratnik I, II i III

· Pas prema dolje

· Kobra i pas prema gore

· Položaj goluba

· Položaj Boginje

· Položaj plesača

Komplet kartica s joga položajima (asanama) dolazi s knjižicom s 25 joga vježbi te uputama kako koristiti kartice za osmišljavanje vlastitog sata joge čime imate mogućnost kreirati i razvijati svoju joga praksu – samostalno, prema vlastitim potrebama i kod kuće!

I na kraju, ali ništa manje bitno, zahvaljujući ovim karticama napokon možete odahnuti od beskonačno kreativnih položaja svog tijela u pokušaju da, tijekom on-line sata joge, pokušavate pratiti položaje na zaslonu svog mobitela ili tableta – dok ste u položaju psa prema dolje!!!

Tehnički podaci:

Težina 0,4 kg

Dimenzije 12 cm × 6 cm × 2,7 cm

Upit o proizvodu: KARTICE SA YOGA POLOŽAJIMA (ASANAMA)

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.