KINFOLK BR. 43

17.52  (132.00 kn)

Ovo izdanje Kinfolka istražuje um modernog čovjeka u svoj njegovoj složenosti, pretražujući najudaljenije nabore korteksa mozga koji kriju ključ kako čovjek današnjice poima svijet oko i unutar sebe!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Nema na zalihi

PITANJE UMA: Vodič kroz unutarnji svijet

KINFOLK već dugo odabirom svojih tema i tekstova potiče čitatelje da istraže kako mogu svoj život promišljati i individualno oblikovati – i to na način da iskoriste prednosti osobne svjesnosti kod razvijanja međuljudskih odnosa, radne dinamike te kulture življenja u duhu vremena…što je, naravno, lakše reći nego učiniti!

Ovo izdanje Kinfolka istražuje um modernog čovjeka u svoj njegovoj složenosti, pretražujući najudaljenije nabore korteksa mozga koji kriju ključ kako čovjek današnjice poima svijet oko i unutar sebe!
Tako je predstavljen i rad profesora Davida Erritzoea koji istražuje potencijal psihodelika u liječenju depresije i drugih mentalnih bolesti. Također, predstavljaju se uvidi u trikove koje mozak izvodi, a koji utječu na to kako čovjek doživljava svijet u određenom trenutku: poput „pogrešaka“ kod kognitivne obrade informacija koje navode ljude da misle kako su svi prisutni u prostoriji primijetili njihove različite čarape, ili pak situacija kada slučajno svog šefa umjesto imenom zazovu – “mama”.
U esejima ovoga broja istražuje se kako se suvremena kultura „susreće“ sa individualnim razvojem svijesti promatrajući povezanost poznatih osoba koje promoviraju zdrav život i „alt-right“ pokreta te porast gledanosti televizijskih terapijskih programa i njihov utjecaj na gledatelje. Također, sa svojim temama predstavlja se i Amia Srinivasan, filozofkinja sa sveučilišta Oxford, koja zastupa uvjerenje da su svi pojedinci sposobni razumijevati složene filozofske ideje čime zagovara povratak zlatnog doba javnog intelektualizma.

Osim navedenoga, Kinfolk je posjetio domove dvoje dizajnera: onaj Rose Uniacke u Londonu te dom Vincenta Van Duysena u Antwerpenu. Njihovi topli, taktilni stilovi uređenja prostora oduševili su mnoge njihove slavne klijente ali i izazvali osjećaj obostranog divljenja te je tako Van Duysen sudjelovao u uređenju doma Rose Uniacke.
Također, u ovom broju predstavlja se i do sada jedno od Kinfolkovih najambicioznijih modnih snimanja do sada: cvjetna ekstravagancija koju je u São Paulu snimio poznati duo Mar+Vin te na drugom kraju svijeta – na Tajvanu, svoju psihodeličnu viziju, poznata samouka fotografkinja Zhong Lin.

Tehnički podaci:
Mekani uvez
Dimenzije: 23 cm x 1,3 cm x 29,5 cm
Težina: 0,8 kg
Jezik: Engleski

Upit o proizvodu: KINFOLK BR. 43

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.