KOOGLE EARTH

194.00 kn (25.75 €)

Koogle Earth je ručno puhana staklena kugla koja ima ulogu staklenika kao idealnog inkubatora za rast sjemena i razvoj mladice drveta.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Uzgojite sami svoje stablo u Koogli!

Koogle Earth je ručno puhana staklena kugla koja ima ulogu staklenika kao idealnog inkubatora za rast sjemena i razvoj mladice drveta. Nakon što stablo poraste do veličine pogodne za presađivanje, može ga se presaditi u prirodu.
Uzgojite drvo sami ili poklonite drvo dragoj osobi za useljenje, rodjenje djeteta, vjenčanje, diplomu, ili neki drugi važan ili manje važan životni događaj…
Ili uzgojite drvo sami te potaknite osobnu ekološku aktivnost koja će Vam donijeti zadovoljstvo, osjećaj korisnosti, pripadnosti i motivirat će te okolinu na isto. Koogle Earth je prirodno i ekološko rješenje za uzgoj mladice drveta s krajnjim ciljem pošumljavanja i smanjenja CO2.
Sjeme drveta ima certifikat porijekla, a radi se o autohtonim i neinvazivnim vrstama. Kootle Earth je moguće postaviti na bilo koju ravnu površinu jer dolazi sa stalkom. Ručno obrađen stalak za Koogle Earth oblikuje od opožarenog drveta, kako bi se iskoristili ostaci izgorenog drveta, te ste time i Vi uključeni u čišćenje područja nakon požara.

Promjer: 10cm

Upit o proizvodu: KOOGLE EARTH

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.