LAPUAN KANKURIT PYRY TERMOFOR OD VUNE

35.04  (264.01 kn)

Ima kapacitet 2 litre te dolazi sa kukicom za viješanje i zatvaračem izrađenim od polipropilena koji osigurava da termofor ne zadržava neugodne mirise.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Obriši
  

PYRY termofor dolazi s navlakom u cijelosti izrađenoj od 100% novozelandske vune, dobivene isključivo ručnom strižom (šišanjem) ovaca i obrađene u certificiranim predionicama, koja se finalno obrađuje u tkaonici u finskom gradu Lapui i u konačnici ručno šiva. Unutarnju bocu termofora proizvodi renomirana njemačka tvrtka Fashy, svjetski lider u proizvodnji termofora.
PYRY termofor ima kapacitet 2 litre te dolazi sa kukicom za viješanje i zatvaračem izrađenim od polipropilena koji osigurava da termofor ne zadržava neugodne mirise. Također, sama boca je izrađena od PVC-a koji se može reciklirati. Zahvaljujući promišljenom dizajnu, boca termofora se lako puni a njezin fleksibilni „vrat“ sprječava curenje vode.

Upute za održavanje:
Vunenu navlaku prati ručno na maks. 30°C ili odgovarajućim kemijskim čišćenjem. Ukoliko se koristi deterdžent u prahu, otopiti ga u puno vode. Umočiti navlaku u vodu i odmah isprati. Lagano stiskati – ne trljati, rastezati ili istiskivati. Temeljito isprati i nježno iscijediti većinu vode. Položiti navlaku između dva ručnika dok se napola ne osuši te te ostaviti da se do kraja osuši u prozračnom prostoru. Ne sušiti u sušilici. Glačati sa vlažnom krpom preko navlake na maks. 150°C.

Dizajn: Masaru Suzuki
Materijal: Vunena navlaka, Plastična boca zapremnine 2 litre
Boja: Sivo-bijela, Crveno-bijela

Upit o proizvodu: LAPUAN KANKURIT PYRY TERMOFOR OD VUNE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorije: , ,
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.