LAPUAN KANKURIT VUNENI ŠAL SA DŽEPOVIMA UNI

61.58  (463.97 kn)

UNI šal sa džepovima svojim će dizajnom, dimenzijama (60 cm x 170 cm) i širokim spektrom boja, jednako oduševiti i žene i muškarce – jer pristaje svima!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Obriši
  

Ništa ne grije u hladnim danima kao UNI, šal sa džepovima izrađen od prave vune – omotajte ga oko ramena, a svoje ruke zagrijte u njegovim džepovima!

UNI šal sa džepovima svojim će dizajnom, dimenzijama (60 cm x 170 cm) i širokim spektrom boja, jednako oduševiti i žene i muškarce – jer pristaje svima! I baš zato je UNI šal savršen poklon za sve, a naravno da uvijek možete i sebe darivati toplim zagrljajem i praktičnim džepovima za grijanje ruku!

UNI šal izrađen je u cijelosti od 100% vune dobivene od novozelandske ovce. Vuna korištena u izradi dobivena je isključivo ručnom strižom (šišanjem) ovaca te nakon toga njezinom obradom u certificiranim predionicama. Sva pređa obrađena je i obojana u skladu s REACH propisima te zadovoljava ÖKO-TEX certifikat.

LAPUAN KANKURIT se pri izradi svojih proizvoda vodi imperativom odgovorne kontrole kvalitete svih dijelova proizvodnog procesa: od pređe i sirovina do gotovog proizvoda. Glavni dio proizvodnje odvija se u tkaonici u Lapui (Finska), no kada je slučaj da se proces ne može do kraja realizirati u Finskoj, proizvodnja seli u Litvu, gdje LAPUAN KANKURIT također ima svoje tkaonice i područne urede.

Dizajn: Lapuan Kankurit
Materijal: 100% čista vuna
Boje: Siva, Bijela, Boja cimeta, Boja Cognaca, Prljavo ružičasta, Bež, Oker, Maslinasto zelena, Tamno crvena, Kišno plava, Šumsko zelena, Boja kave,
Veličina: 60 cm x 170 cm + rese

Upute za održavanje:
Pranje šala se preporuča samo u slučaju kada je tkanina izrazito prljava. Za sve ostale slučajeve, preporuča se provjetriti šal na svježem zraku.
Perite ručno na maks. 30 ° C ili odnesite na kemijsko čišćenje.
Ako koristite deterdžent u prahu, otopite ga u puno vode. Umočite šal u vodu i odmah operite lagano ga stiskajući – nemojte trljati, istezati ili istiskivati tkaninu. Temeljito isperite i iscijedite većinu vode. Položite šal između dva ručnika dok se napola ne osuši te ostavite da se osuši u prozračnom prostoru. Ne sušiti u sušilici. Glačajte sa vlažnom krpom preko šala na maks. 150 ° C.

Upit o proizvodu: LAPUAN KANKURIT VUNENI ŠAL SA DŽEPOVIMA UNI

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  SKU: N/A Kategorije: , , , ,
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.