LEXON OBLIO BOX

528.00 kn (70.08 €)

Zahvaljujući ugrađenom bežičnom punjaču OBLIO BOX kutija osigurava da predmeti i uređaji koji su u njoj, osim čisti, budu uvijek i – puni!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Dostupno uz narudžbu

  

OBLIO BOX je inovativno rješenje kutije koja omogućuje učinkovitu 360° UV-C sterilizaciju uređaja koji se nalaze u njoj. Također, zahvaljujući ugrađenom bežičnom punjaču, OBLIO BOX kutija osigurava da predmeti i uređaji koji su u njoj, osim čisti, budu uvijek i – puni!

Uz najnoviju tehnologiju bežičnog punjenja sa snagom do 10 W, OBLIO BOX može brzo puniti i Qi-kompatibilne uređaje kao što su najnoviji iOS i Android pametni telefoni te određene modele slušalica. OBLIO BOX kutija dizajnirana je tako da se u nju mogu pohraniti i veći modeli pametnih telefona – sa i bez zaštitne maske. Zahvaljujući svojem rotirajućem poklopcu pristup i odlaganje uređaja u kutiju je jednostavno te je istovremeno osigurano da je sterilizator zapečaćen tijekom ciklusa dezinfekcije.
Zahvaljujući činjenici koja je znanstveno dokazana neovisnim laboratorijskim testiranjem, OBLIO BOX u manje od 5 minuta uklanja 99,9% uobičajenih bakterija poput Escherichia coli i Staphylococcus, koje se najčešće identificiraju na zaslonima pametnih telefona ili predmetima poput naočala, satova, nakita, slušalica, maski i ostalih uređaja koje svakodnevno koristimo.
Svrha OBLIO BOX UV sterilizatora je uništavanje bakterija s površine tih uređaja, a ne uklanjanje otisaka prstiju ili kakvih drugih tragova.
Dizajn: Manuela Simonelli & Andrea Quaglio
Materijal: ABS (Akrilonitril butadien stiren)
Dimenzije: 24,6 cm x 12,4 cm x 6 cm
Težina: 0,88 kg
Boja: Crna, Bijela
Napajanje: na USB-C priključak (kabel uključen) i Quick Charge 3.0 certificirani adapter napajanja ili USB DC 9V-2A adapter napajanja (nije uključen).
Upozorenje: Strogo se preporuča priključiti strujni adapter izravno u zidnu utičnicu i izbjegavati korištenje produžnog kabela koji može izazvati smetnje i utjecati na dobre performanse.
2 godine jamstva
LED indikator za pravilno postavljanje i status punjenja

Upit o proizvodu: LEXON OBLIO BOX

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorije: ,
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.