NUDE POKLON SET ČAŠA ZA WHISKY S BOKALOM I

99.94  (753.00 kn)

Opremate li kućni bar ili tražite poklon za dragu osobu NUDE poklon set od dvije čaše i bokala te zdjelice pravi je izbor za vas!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Bilo da opremate svoj kućni bar, tražite poklon za dragu osobu ili želite iskusiti pravi doživljaj ispijanja dobrog pića, ovaj NUDE poklon set od dvije čaše i bokala te zdjelice za posluživanje prigodnih grickalica – pravi je izbor za vas!
Dizajn ovog profinjenog seta, koji svakim svojim dijelom predstavlja prepoznatljivu skandinavsku jednostavnost i eleganciju, potpisuje nagrađivani finski dizajner Mikko Laakkonen.

Set je izrađen ručno od kristalnog stakla izvrsne čistoće, bez tragova olova, te se sastoji od 2 čaše za whisky, bokala i zdjelice.

Dimenzije:
Čaša za whisky Zapremnina: 260 cc, Visina: 8 cm, Promjer: 8 cm
Bokal Zapremnina: 1100 cc, Visina: 18,5 cm, Promjer: 11,5 cm
Zdjelica Zapremnina: 330 cc, Visina: 6,1 cm, Promjer: 10 cm

UPUTE ZA ODRŽAVANJE
Preporuča se prati ručno mekanom spužvicom za pranje suđa, četkom s mekanim vlaknima ili rukom.
Izbjegavati pranje grubljom stranom spužvice za pranje suđa zbog mogućih ogrebotina na površini stakla. Nakon pranja, ostaviti da se osuši te obrisati i izglancati mekom krpom, po mogućnosti od mikrofibre.
RUČNA IZRADA
NUDE je tvrtka specijalizirana za izradu staklenog posuđa od čistog kristalnog stakla, bez tragova olova i to ručno – tehnikom puhanja kroz cijev ili stiskanjem u preši. Zahvaljujući majstorima svog zanata i takvom, majstorskom, pristupu u izradi svakog pojedinog komada, zaštitni znak prema kojem je NUDE prepoznat i poznat u svijetu jest – ručna izrada kristalnog posuđa!
DIZAJN: Mikko Laakkonen
Mikko Laakkonen završio je studij dizajna namještaja na Kymenlaakso Sveučilištu primijenjenih znanosti te je nakon toga magistrirao na Sveučilištu za umjetnost i dizajn u Helsinkiju. Nakon nekoliko godina iskustva rada u dizajnerskim i arhitektonskim tvrtkama, Mikko je 2004. osnovao Studio Mikko Laakkonen. Za svoje radove nagrađivan je brojnim međunarodnim i nacionalnim nagradama poput: počasno priznanje Reddot design award (2016.), Chicago Athenaeum’s Good Design Award (2015. i 2010.), Muuuz International Awards 2014., Finnish Designer Awards ’14: Dizajner namještaja godine, Reddot: nagrada za najbolji od najboljih dizajna (2013.), Reddot nagrada za dizajn (2012.) i nagrada za mladog dizajnera godine (2009.).

Upit o proizvodu: NUDE POKLON SET ČAŠA ZA WHISKY S BOKALOM I

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.