OSTRICHPILLOW HOT & COLD MASKA ZA OČI

31.72  (238.99 kn)

OSTRICHPILLOW maska za oči s efektom grijanja i hlađenja pomaže vam da opustite umorne oči, relaksirate mišiće lica i smirite svoj um kada trebate odmor.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Dostupno uz narudžbu

  

OSTRICHPILLOW MASKA ZA OČI S EFEKTOM GRIJANJA I HLAĐENJA
Opustite se i umirite svoje tijelo i um!

OSTRICHPILLOW maska za oči s efektom grijanja i hlađenja pomaže vam da opustite umorne oči, relaksirate mišiće lica i smirite svoj um kada trebate odmor.
Isključite se i uživajte u svom “vremenu za sebe” s osjećajem potpune ugode!

Terapija grijanjem ili hlađenjem koristi se kod raznih tegoba. Tako maska za oči s učinkom hlađenja pomaže kod crvenila očiju, iritacije očiju te otečenih očiju. Terapija s efektom grijanja preporuča se kod sindroma suhih očiju, migrene, napetosti mišića lica, otečenih kapaka.

Zahvaljujući prirodnom punjenju od glinenih kuglica, prilikom stavljanja maske ona će tek nježno pristati uz vaše lice blokirajući svaku svjetlost, a posebno je dizajnirana da ne pritišće nos pa je iskustvo opuštanja iznimno ugodno.

Upotrijebite priloženu zaštitnu pamučnu vrećicu kod zagrijavanja u mikrovalnoj pećnici te EVA vrećicu s patentnim zatvaračem za hlađenje maske u zamrzivaču.

Kada osjetite umor u očima, to je znak da cijelo tijelo treba odmor. Odmorite i osvježite svoje oči i prepustite se umirujućem osjećaju koji se širi cijelim licem i opušta cijelo tijelo.

Potpuno prirodne, netoksične glinene kuglice dizajnirane su za smrzavanje ili zagrijavanje onoliko puta koliko vam je potrebno – uvijek i iznova, zauvijek!
To dodatno pridonosi očuvanju okoliša i održivosti.

Upit o proizvodu: OSTRICHPILLOW HOT & COLD MASKA ZA OČI

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.