PORTER KERAMIČKA ŠALICA TO GO

140.00 kn

S Porter šalicom započnite dan ekološki osviješteni!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Očisti

Za što dugotrajniju upotrebu, Porter keramička šalica dodatno je presvučena silikonom te tako predstavlja najbolji izbor u zamjeni korištenja metalnih ili jednokratnih plastičnih šalica.

• Materijali: keramika, silikon, plastika
• Pogodno za pranje u perilici posuđa, podgrijavanje u mikrovalnoj pećnici, bez BPA
• Kapacitet: 12 oz=cca 3,5 dcl
• Dimenzije: 4,4 x 3 x 3 in = 11 x 7,6 x 7,6 cm
• Težina: 1 lb = 450 g
Korištenjem Porter inovativne linije posuda za spremanje i prenošenje hrane i pića svjesno djelujete s ciljem smanjenja korištenja plastike za jednokratnu upotrebu što u konačnici doprinosi boljitku planete Zemlje, smanjivanju vaših osobnih troškova kao i razvijanju i usvajanju zdravih navika.

Osviještena elegancija.
Zaštitna folija šalice izrađena je od najkvalitetnijeg silikona i dolazi u poželjnoj paleti boja tako da i ekološki osviješteni ostajete zamijećeni.

Svakodnevni luksuz.
Uz osjećaj kvalitete koji pruža ručno izrađena keramička šalica dolazi i njezina apsolutna funkcionalnost najočitija u njezinoj lakoj prenosivosti.

Zdravije navike.
Kava i čaj u pokretu? Može, no uz Porter šalicu bez metalnog okusa ili doze mikroplastike!

Uštedite 600 plastičnih šalica za kavu
Samo za ispijanje kave dva puta dnevno s Porter šalicom uštedjet ćete preko 600 jednokratnih šalica na smetlištima planete Zemlje svake godine.

Zašto Porter proizvodi čine razliku?
Dizajnirana za maksimalnu funkcionalnost i svakodnevnu upotrebu, Porter kolekcija posuda za prenošenje hrane i pića zahvaljujući inovativnim materijalima koji se koriste te dizajnu koji njeguje osjećaj za eleganciju i detalje, pruža dodanu vrijednost svakome tko se njome koristi. No utjecaj ovih dizajnerskih proizvoda više je nego estetski. Evo nekoliko dodatnih prednosti:

Održivost: 40% plastike koristi se samo jednom, a samo 9% plastike uspješno se reciklira. Pakiranja koja se koriste za pakiranje hrane za jednokratnu uporabu među najvećim su krivcima za to.

Wellness: Istraživanja su dokazala povezanost između porasta pretilosti i smanjenja vremena provedenog u pripremi hrane i obroka kod kuće. Planiranje i priprema vlastitih obroka i pića pomaže u osvještavanju što i kada jedete.

Upit o proizvodu: PORTER KERAMIČKA ŠALICA TO GO

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)
Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.