RHOECO ČAJEVI

11.41  (85.97 kn)

Moguće brendiranje proizvoda. Prema upitu.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Obriši
  

POPIJ ME!
Pet izuzetnih mješavina biljnih čajeva konceptualno povezanih s prirodom i napravljenih kao izraz složenosti ekosustava!

Svaki djelić procesa pripreme ovih čajeva radi se s posebnom pažnjom: od biranja do branja cijelih listova biljaka, njihovih cvjetova i plodova. Nakon toga, mješavine biljnih čajeva ručno se pakiraju u biorazgradiva pakiranja.
Čajevi su apsolut prirode: bez kofeina, bez okusa, zaslađivača ili bilo kojeg drugog oblika dodataka.

POSADI ME!
Čaj koji djeluje i kad ga više nema!
Kad potrošite sadržaj pakiranja, ne bacajte ništa! – Ponovno ga koristite!

Na donjoj strani poklopca nalazi se štapić s organskim sjemenkama biljaka poput onih koje se nalaze u ponuđenim mješavinama biljnih čajeva (kamilica, kadulja, timijan i druge). Koliko god bilo primamljivo, sjeme je isključivo za sadnju – nije za jelo! Ljepilo kojim su sjemenke pričvršćene za štapić je prirodno i ekološko i poslužit će kao gnojivo kada štapić bude u zemlji.

U pakiranje u kojem se prethodno nalazio čaj stavite zemlju i ubodite štapić sa sjemenom u zemlju. Nakon što ste štapić umetnuli ne preduboko u zemlju, smjestite ga na sunčano mjesto i zalijevate malom količinom vode. Nakon 7-20 dana, kad sadnice dosegnu visinu od 3-4 cm, premjestite zasad u veću posudu ili još bolje, ako imate – zasadite sadnicu direktno u svoj vrt. Samo pakiranje također možete umetnuti u veću posudu ili tlo, a kako je ono od biorazgradivog materijala – samo će se, pod pogodnim uvjetima vlažnosti i temperature, razgraditi i poslužiti kao kompost.

Ako želite naučiti cijeli postupak izrade ovih izuzetnih mješavina biljnih čajeva, pokušajte osušiti svoje vlastito bilje kada dostigne razdoblje berbe (za većinu biljaka to je vrijeme cvjetanja). Uberite dijelove biljaka koji su prikladni za pravljenje čaja (lišće, cvijeće i stabljike) i čuvajte ih u tamnoj i prozračenoj sobi dok se ne osuše. Zatim ih pohranite u hermetički zatvorene posude zaštićene od sunčeve svjetlosti kako bi što duže zadržale svoju izvornu kvalitetu.

Upit o proizvodu: RHOECO ČAJEVI

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.