Men’s Society ROMANTIČNI SET ZA OPUŠTANJE

237.00 kn

U zraku se osjeća nježna aroma eteričnih ulja, plutate među nježnim ružinim laticama i uživate u opuštajućem osjećaju mira. Upravo takav ugođaj dobit ćete s ovim romantičnim setom za opuštanje .

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Zamislite da ste u toploj parnoj kupelji, osvijetljeni tek treperavim svjetlom svijeće.

U zraku se osjeća nježna aroma eteričnih ulja, plutate među nježnim ružinim laticama i uživate u opuštajućem osjećaju mira. Upravo takav ugođaj i osjećaj smirenja dobit ćete s ovim romantičnim setom za opuštanje .
U paketiću se nalazi 100 ml ulja za kupanje, sa četiri svijeće i pripremljenim paketićem suhih latica ruže. Dolazi u poklon pakiranju u obliku zlatne torbice dimenzija 22 x 14 cm.

Vrhunski botaničari/stručnjaci spojili su umirujuće note slatkog badema, smirujući učinak suncokretovog ulja te okrepljujući vitamin E u ovo sanjivo ulje za kupke koje dolazi u malim serijama.
Ovo je poklon o kojem oduvijek svi sanjaju – poklonite sebi i svojim voljenima i prijateljima da na trenutak, u pari svoje kupaonice, otplovite u raj.

Ulje za kupanje je potpuno prirodno i sadrži slatko bademovo ulje, poligliceril-3 diizostearat, tokoferol (vitamin E), ulje sjemenki suncokreta i parfem (miris).

Upit o proizvodu: Men's Society ROMANTIČNI SET ZA OPUŠTANJE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.