TENSE VISEĆA SVJETILJKA, Ø70

339.77  (2,560.00 kn)

Sa sjenilom koje je dugačko više od pola metra, ova viseća svjetiljka ostavlja dojam oblaka koji je upravo uplovio kroz prozor u prostor!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Sa sjenilom koje je dugačko više od pola metra, ova viseća svjetiljka ostavlja dojam oblaka koji je upravo uplovio kroz prozor u prostor!
Moderna konstrukcija sjenila napravljena je od Tyvek laganog i izdržljivog, ali podatnog i mekanog materijala nalik papiru, koji svojom delikatnošću naglašava prozračnost dizajna ove viseće svjetiljke u prostoru- baš poput oblačka.

Dizajn: Panter & Tourron
Švicarski dizajnerski studio Panter & Tourron svoj je fokus usmjerio na istraživanje novih oblika forme i vizualnih doživljaja kao idealnog spoja tehnologije, dizajna i društvenog konteksta. Zahvaljujući primjeni inovativnih materijala i tehnologije Panter & Tourron pomiče granice suvremenog dizajna i  redefinira viziju luksuza. Za svoju inovativnu kolekciju TENSE visećih svjetiljki ovaj studio je dobio Dezeen nagradu.

Dimenzije: V 15 cm x Š 60 cm
Sjenilo: Promjer Ø 70 cm
Specifikacije: LED 22W, 3000K

Materijal: Sjenilo od Tyvek membrane (može se reciklirati 100%) zategnuto karbonskim šipkama, PVC kabel i LED žarulja koja se može prigušiti. Sve komponente svjetiljke, uključujući i LED žarulju, pakirane su u tankom tuljcu.

Upit o proizvodu: TENSE VISEĆA SVJETILJKA, Ø70

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.