THE EYE

309.00 kn

Kako najutjecajniji kreativni direktori na svijetu razvijaju svoju viziju

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Nathanu Williams, osnivač časopisa Kinfolk u knjizi THE EYE okupio je više od 90 vodećih svjetskih kreativnih direktora kao što su: modni dizajneri Thom Brown i Yohji Yamamoto, razni urednici raznovrsnih redakcija na čelu sa sa Fabienom Baronom i Marie-Amélie Sauvé te trendsetteri poput Grace Coddington i Linde Rodin.

Kroz zanimljive tekstove saznajte što su naučili kroz osobna iskustva, kakvi su njihovi osvrti o knjigama koje su pročitali, mentorima koji su ih vodili te više o njihovim individualnim tehnikama za postizanje uspjeha. Otkrijte kako su razvili svoje „oko“ – i kako ga koriste za komuniciranje vizualnih ideja u koje su se zaljubile nove generacije a koje i dalje sudjeluju u oblikovanju budućnosti.

Kao poduzetnik čiji rad definira prepoznatljiva estetika, Nathan Williams ima jedinstvenu viziju suvremene kulture koja će ovu knjigu učiniti od neprocjenjive vrijednosti za umjetničke direktore, dizajnere, fotografe, stiliste i sve kreativne profesionalce koji traže inspiraciju i savjet.

448 stranica, preko 200 crno-bijelih fotografija

Upit o proizvodu: THE EYE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.