THE KINFOLK TABLE

178.00 kn

Knjiga The Kinfolk Table stavlja naglasak na važnost rituala jedenja i okupljanja za stolom, i naravno – svih odnosa koji se iz te (svakodnevne) radnje razvijaju.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Kako jednu trećinu knjige čini zbirka recepata, jednu trećinu priče sugovornika a jednu trećinu zanimljiva iskustva s obzirom na multikulturalnost svih uključenih, tako je Kinfolk Table zapravo prava mala zbirka 85 izvrsnih recepata iz cijeloga svijeta – od Brooklyna, Kopenhagena, Kanade do engleskog sela, raspoređenih na 368 stranica.

Zahvaljujući svom dizajnu i izuzetnim fotografijama ova knjiga više je nalik časopisu i djeluje iznimno inspirativno – naime, zahvaljujući razmijeni iskustava, recepata i ideja sa kuharima, domaćicama, dizajnerima, blogerima, fotografima koje su autori susreli i intervjuirali na svojim putovanjima širom svijeta, a naravno i isprobali sve o čemu su pričali – Kinfolk Table nudi pregršt novih ideja za organiziranje i pripremu druženja za stolom.

Neke od ideja kako na drugačiji način pripremiti jelo oduševljavaju svojom jednostavnošću poput na primjer, svježe ubranih dagnji na roštilju ili dinje punjene jogurtom i medom. Za neke će vam trebati možda malo više vremena i strpljenja kao što je to slučaj kod izrade domaćeg sladoleda od đumbira s kompotom od kumkvata ili pečene teleće plećke. Osim apsolutnih noviteta vidljiv je utjecaj danske, japanke, meksičke, korejske kuhinje u pripremi „klasika“ poput Sweet Potato-Quinoa Burgersa, Kimchi Kuskusa ili Spiced Raw Chocolate Moussa.

Tvrd uvez sa omotom, 368 stranica (bez omota), objavljeno 2013. godine.

Upit o proizvodu: THE KINFOLK TABLE

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

Vaše ime (obavezno)
Vaš email (obavezno)

Upit

Vaša poruka

Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.