THE MONOCLE BOOK OF THE NORDICS

61.45  (463.00 kn)

THE MONOCLE – KNJIGA O NORDIJSKOM SJEVERU upoznaje čitatelje sa tvrtkama i ljudima koji svojim primjerom svjedoče i otkrivaju odgovore na pitanja – kako i zašto – ova regija tako visoko kotira u svemu – od umjetnosti i arhitekture do dobrog jela i kvalitetnog života!

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

Dostupno uz narudžbu

  

KNJIGA O NORDIJSKOM SJEVERU
Na tragu prethodnih putopisnih uspješnica „The Monocle Book of Italy“ i „The Monocle Book of Japan“, MONOCLE predstavlja uzbudljivo istraživanje najsjevernijih područja Europe – Nordijske regije!
Nordijska regija i njeni narodi poznati su po svom stilu življenja koji se bazira na uređenosti, uravnoteženosti i zadovoljstvu kojim inspiriraju mnoge. Također, istaknuti su predstavnici tihe diplomacije, a i sve više osvajaju svijet svojim osebujnim dizajnom i primjerom iz kojeg je vidljivo da je moguće živjeti u društvu demokratičnog i argumentiranog dijaloga.

Promatrajući ovu regiju u kontekstu širem od ledenih prostranstava, gustih šuma i visokih planina, THE MONOCLE – KNJIGA O NORDIJSKOM SJEVERU upoznaje čitatelje sa tvrtkama i ljudima koji svojim primjerom svjedoče i otkrivaju odgovore na pitanja – kako i zašto – ova regija tako visoko kotira u svemu – od umjetnosti i arhitekture do dobrog jela i kvalitetnog života!
Ovo izdanje Monoclea otkriva ljepote Nordijskog sjevera kroz priču o trgovcima u Reykjaviku koji pomiču svoje i tuđe ciljeve i granice, kroz doživljaj Helsinkija kao najtoplijeg i najgostoljubivijeg grada, kroz mnoštvo intervjua i prikaza radova najpoznatijih norveških dizajnera te naravno, uz recepte najfinijih danskih jela koja ne smijete propustiti. A za one odvažne, nakon poznate švedske Kräftskiva zabave s rakovima, prijedlog je razodjenuti se i uskočiti u saunu, ili više njih!

Tehnički podaci:
Tvrdi uvez
Dimenzije: 30 cm x 22,5 cm x 2,5 cm
240 stranica

Upit o proizvodu: THE MONOCLE BOOK OF THE NORDICS

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Kategorija:
  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.