THE TOUCH

229.00 kn

Knjiga o dizajnu prostora za sva osjetila.

Imate pitanja vezano za brendiranje, količine, cijene? Pošaljite upit!

Okvirni rok isporuke: 7-15 radnih dana nakon uplate

  

Često se kaže da ljepota leži u oku promatrača.

The Touch je nova knjiga nastala u suradnji Kinfolk časopisa i dizajnerskog studija Norm Architects koja predstavlja uvid u drugačiju pretpostavku: da dobar dizajn nije samo ograničen na vizualnu privlačnost i vizualno propitivanje, već da je dobar dizajn onaj koji obuzima i potiče sva ljudska osjetila.

Na više od 288 stranica ova knjiga istražuje i propituje bazične postavke ljudskog doživljaja i interakcije s dizajnom interijera te predstavlja preko 25 prostora koji svojim uređenjem prikazuju kako elementi dizajna mogu pružiti bogatiju kvalitetu življenja.

Uz zapanjujuće fotografije i intervjue s vodećim dizajnerima današnjice kao što su John Pawson, Juhani Pallasma te David Thulstrup, The Touch detaljno opisuje poveznice između povijesti umjetnosti i filozofija koje su utjecale na razvoj tradicije dizajna i teoriju boja. Za dublje razumijevanje istraženih koncepata koji su predstavljeni u ovoj knjizi dodatak knjizi profilira arhitekte poput Lina Bo Bardija i Richarda Neutra.

The Touch je prva knjiga koja je nastala kao plod dugogodišnjeg prijateljstva i kreativnog partnerstva između osnivača Kinfolka Nathana Williamsa i Jonasa Bjerre Poulsena iz Norm Architects dizajn studija – dva vodeća svjetska autoriteta iz područja dizajna koji svoje urede imaju u Kopenhagenu, dok su ranije surađivali na projektima poput uređenja Kinfolk Galerije.

288 stranica, full color, tvrdi uvez

Upit o proizvodu: THE TOUCH

Ukoliko trebate dodatne informacije o proizvodu, ispunite formular. Odgovorit ćemo vam u što kraćem roku.

  Vaše ime (obavezno)
  Vaš email (obavezno)

  Upit

  Vaša poruka

  Ažuriranje…
  • Nema proizvoda u košarici.